Vi registrerer at vi nærmer oss slutten av januar, og med det begynner også tiden for opparring av duene å nærme seg.

Vi vet at mange driver på med vinteravl, og allerede har fått unger, men det gidder vi rett og slett ikke. Vi har prøvd det før, og har kommet fram til at "vinninga går opp i spinninga." Det krever mye mer jobb å parre opp på denne tiden av året, i hvertfall her, hvor snøen ligger tungt på bakke og tak, og gradestokken ligger stabilt på minus siden.

Per i dag driver vi med idemyldring når det gjelder par-sammensetning kommende avls sesong, om ikke du har lagt merke til det selv, så er det sjelden vi har det samme paret sammen 2 år etter hverandre. Dette for å finne ut hvem duer det er som faktisk avler, og kanskje de avler enda bedre sammen med noen andre.

Ofte får hannen all kreditten i et "superpar," men ofte har det vist seg, når paret splittes, at det faktisk var hua som var den sterkeste bidragsyteren til avlsukssessen.

Noen par har vi bestemt oss for, Online-Grand Prix og Dunderhua avlet noen virkelig bra duer sammen i forfjor, dem vil vi sette sammen igjen.

W-S Golden Boy og Queen L. har avlet duer i verdensklasse på hver sin kant, dem kommer vi til å sette i par i år, her håper vi selvfølgelig på en rekke med gullunger.laughing

Jeg tror også Vincent kommer til å parres med Tequila Sunrise, en parring som blir mye lik den vi fikk "Milslukere'n" ut av.

Vi har også fundert på å parre sammen Gameboy jr og Stinky Pinky, tror det kan bli fine duer å sende på one-loft race.

Det gjenstår altså fortsatt en god del planlegging før opparring, så det er godt det fortsatt er litt tid igjen.wink