I går fikk jeg sett inn i redekassen til Celeborn og Hutula igjen, og jammen ligger det ikke hele 8 egg der! Dvs at hun faktisk har lagt hele 9 egg (1 i bunnen på volieren), og det helt uproblematisk, dette virker lovende! :) Det blir spennede å se om de klarer å ruge fram noen unger nå da.

Lothlórien

Lothlorien

 

Flere egg!

Jeg satt inn 2 redekasser i volieren siden jeg synes det var flere av hunnene som var høye i gumpen, og i går var det også et egg i den nederste redekassen! :) Her er det Lothlórien og Nenya som har startet årets produksjon, disse var mitt mest produktive par i fjor med et kull på 5, et på 3 (var 5, 2 døde rett etter klekking), også fikk de fram 2 unger til men det klundret jeg til da jeg prøvde å legge inne en unge som var noen dager yngre og forlatt av sine foreldre. Det resulterte i at de sluttet å fore, men fortsatte å varme (?) ungene og det ble - 3 unger isteden for - 1. :(

Denethor

Denethor

Mer redeaktivitet!

Ellers er Faramir ikke overraskende i gang med redebyggingen, han og broren Boromir har vist seg å være fantastiske redebyggere.

Mer overraskende er det at også Denethor er godt igang. Han ble født på julaften og er bare litt over 8 mnd! Han er riktig nok sammen med en voksen hunn, men jeg hadde ikke forventet noen aktivitet der på en stund.

Faramir

Faramir

Hos de øvrige, Boromir og Rosie, Eomer og Minas Tirith har det ikke skjedd noenting. Hos sistnevnte har jeg heller ikke de store forventningene til at det kommer til å skje så veldig mye med det første, ettersom Eomer drev å sjekket opp en annen hunn.