Det har vært dårlig med nyheter her i det siste, det er ikke fordi det ikke har skjedd noe her, heller tvert i mot.

Vi har mottat vårt nye slag fra JJ Sheds i England. Vi har gravet, lagt på grus, mottatt slaget i en container, fått hjelp til å sette det opp av Colin Allman (takk), mottatt klage av nabo på at det var for nærme grensen, som viste seg å stemme, så vi demonterte hele slaget (takker Erik Waaler for hjelpen), flyttet det 1 meter lenger fra grensen for så å sette det opp på nytt (takker Simen for hjelpen med det) og vi har lagt på 1 strøk med maling så det fikk samme farge som resten av bygningene her. Så her har det vært ups and downs for å si det sånn. Grunnen til at vi har fått nytt slag er at naboen (svoger m/familie) skal flytte og således mister vi slaget på garasjeloftet med 2 avdelinger. Videre har vi da revet det gamle ungdueslaget samt avlsaget vi hadde i hagen og har da satt opp det nye slaget med 4 avdelinger som erstatter de gamle.

Samtidig har vi parret opp avlsduer og våre flyveduer, der har det for lengst klekket, ungene er ringet og flyveduene har vi så vidt fått luft under vingene og i går var hønsehauk her og tok en due...Gråter Etter at det nye slaget var oppe har vi også fått parret opp Jan sine flyveduer og de ligger nå på egg.

Slaget

slaget

Som dere ser er det duer på taket og hagen ser ut som en annleggsplass, så det er fortsatt endel arbeid som gjenstår før alt er på stell her, men nå er i hvertfall det meste klart for en ny sesong.Glad

Graving

Snorre leker seg med gravemaskinen.Blunke

container

Her ankommer slaget i container fra England, det kom i seksjoner, klare til å settes opp.